Internet nirkabel - masalah liyane

Masalah teknis liyane (perangkat keras lan piranti lunak) sing ana gandhengane karo internet radio - contone, konfigurasi firewall, antivirus, browser web.

moderator: Moderator

  • Pengumuman
    Wangsulan
    views
    kirim pungkasan
  • Topik
    Wangsulan
    views
    kirim pungkasan

Bali menyang dhaptar forum

Sapa sing online

Pangguna sing browsing forum iki: Saiki ora ana pangguna pangguna lan 2 tamu ing forum

Idin sampeyan ing forum iki

Sampeyan ora bisa nggawe topik anyar
Sampeyan ora bisa mbales topik
Sampeyan ora bisa ngganti kiriman sampeyan
Sampeyan ora bisa mbusak kiriman sampeyan